Klantervaringen

Klantervaringen


In onze dienstverlening staat de klant centraal. Wij gaan samen met u de oplossing vinden. 

Hier leest u hoe eerdere klanten onze dienstverlening hebben ervaren. Hier leest u meer over hoe Automakelaar aan Huis is ontstaan.

Wij horen graag van u! Laat ook een recensie achter door te klikken op de knop aan de linkerzijde ''zelf beoordelen''


Review rating
Waardering: 5 sterren
Peter uit Nieuw Vennep

Ook wij hebben een mooie cabriolet in Januari kunnen verkopen via Tom. Een prachtig concept waar wij nog niet van hadden gehoord. Bij een normale auto dealer krijg je te horen als je een auto wil verkopen dat de tijd niet goed is of andere opmerkingen zodat je een stuk minder geld krijgt voor je auto als dat deze waard is. Tom is heel transparant hier in , en je krijgt een eerlijke prijs voor je auto. Hij ontzorgt en regelt alles voor een schappelijke courtage . Tom succes met je bedrijf en bedankt voor de soepele verkoop van onze auto

25 January 2020

Review rating
Waardering: 5 sterren
Nicky

Voor het eerst zelf een auto kopen zonder kennis van auto's of de markt vond ik een hele uitdaging. Gelukkig stuitte ik op de diensten van Tom en dat heeft het een heel stuk makkelijker gemaakt. Ik moest nog steeds zelf bedenken wat voor auto ik wilde (en Tom had daarbij veel geduld :) ), maar ik werd bij al mijn vragen en twijfels geholpen. Toen het duidelijk was welke auto het moest worden is Tom me thuis komen halen en heeft de auto uitgebreid bekeken en technisch beoordeeld zoals ik dat zelf nooit had kunnen doen. Hij nam alle rust en tijd en dat was heel erg ontspannen. Een auto kopen is een hele investering voor een langere periode en met Tom erbij heb ik het vertrouwen dat ik een goede auto voor een goede prijs heb gekocht. Nogmaals veel dank Tom!

14 December 2019

Review rating
Waardering: 5 sterren
Esat

Vorige maand heb ik mijn auto via Tom verkocht. Ik ben zeer tevreden met de service! Het contact verliep soepel en alles ging precies zoals afgesproken! Zeker weten een aanrader!

03 December 2019