Klantervaringen

Klantervaringen


In onze dienstverlening staat de klant centraal. Wij gaan samen met u de oplossing vinden. 

Hier leest u hoe eerdere klanten onze dienstverlening hebben ervaren. Hier leest u meer over hoe Automakelaar aan Huis is ontstaan.

Wij horen graag van u! Laat ook een recensie achter door te klikken op de knop aan de linkerzijde ''zelf beoordelen''


Review rating
Waardering: 5 sterren
Meijer

Tom heeft mijn bedrijfswagen binnen 2 maanden voor een goede prijs verkocht. Ik heb er geen zorgen aan gehad en het geld werd snel overgemaakt. Ik kan dit iedereen aanraden!

26 June 2020

Review rating
Waardering: 5 sterren
Joran

Via via bij Tom terecht gekomen voor verkoop van mijn auto. Na een leuke introductie een 2e afspraak gemaakt. Auto is hierna netjes op de foto gezet en vervolgens in de verkoop gegaan. Van begin tot einde wordt alles voor je geregeld. Ook was het contact helemaal top, dik tevreden!

17 May 2020

Review rating
Waardering: 4 sterren
Marco

Voor het eerst gebruik gemaakt van een tussenpersoon. Na het intro gesprek met Tom had ik alle vertrouwen er in dat het goed zou komen. Na een paar dagen had hij al snel een auto (DS5) voor me gevonden. Het was dat wat ik onder andere ook zocht. Op afspraak de auto samen bekeken. Tom heeft die zelfde dag nog het technische gedeelte uitgevoerd (controle auto incl. op de brug). Ik kan zeggen dat ik met goede vertrouwen een auto heb gekocht waar ik nog vele jaren van kan genieten en dat voor een mooie prijs. 30 april 2020

30 April 2020