Nieuws

Op deze pagina vindt u handige tips en weetjes voor de aankoop, private lease of verkoop van een auto. Automakelaar aan Huis kan u uiteraard ook volledig ontzorgen met uw autowens. 

Indien u meer informatie wenst of graag informatie ziet over een ander onderwerp dan horen wij graag van u. Aan de linkerzijde staan de nieuwsberichten gesorteerd per categorie.

 

 

Weer terug bij BMW en wat zijn we blij!

26 March 2020

Maurice kocht bij mij deze mooie BMW X1. Na 3 maandjes even "vreemd te zijn gegaan" met een mitsubishi outlander toch weer terug naar een BMW.

Dit was zijn reactie na het eerste ritje naar huis!

"Alleen nog maar mee naar huis gereden en dat rijdt dan toch weer heerlijk. Heb je direct een grote smile op je gezicht"


Weer een blije klant!

11 March 2020

Weer een blije klant!

Heel veel rijplezier met deze mooie Ford Fiesta! 


Hybride auto verkopen

03 March 2020

Chris is blij met zijn nieuwe Chevrolet Volt!

Wij verkochten deze auto in opdracht voor iemand, hebben voorafgaand de verkoop de auto volledig gecontroleerd zodat een koper geniet van zekerheid!

Veel rijplezier Chris!


Partnerschap met Amstelring Ledenservice

13 February 2020

Automakelaar aan Huis is partner geworden van Amstelring Ledenservice.

Wij zetten ons in, ook aan huis om de klant te ontzorgen met de verkoop of aankoop van zijn of haar auto.

Door onze hulp zorgen wij dat u een goede auto koopt en niet teveel betaalt. En bij onze verkoopservice krijgt u meer voor uw auto dan wanneer u de auto in laat kopen of inruilt, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Ook dit jaar heeft Automakelaar aan huis een samenwerking met Amstelring Ledenservice. Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Word lid voor € 22,- per jaar, en ontvang 10% korting op het bemiddelingstarief van de Automakelaar aan huis!


Tesla verkopen

11 October 2018

Na 4 - 5 jaar gereden te hebben met fiscaal voordeel, geen brandstofkosten en overzichtelijken onderhoudskosten aan mijn tesla wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor mijn 2ehands Tesla. Logisch, je hebt natuurlijk niet al dat voordeel gehad om vervolgens een lage prijs te accepteren.

Toch is dat vaak wat er gebeurt, een tesla verkopen via een bedrijf zie je nog niet veel. Vaak worden de auto's ingeruild bij Tesla voor een nieuwe Tesla of ingekocht door handelaren.

Maar de handelsprijzen van Tesla vallen enorm tegen! Waar kan ik meer geld krijgen voor mijn Tesla?

 


Naar het nieuwsarchief