Nieuws

Op deze pagina vindt u handige tips en weetjes voor de aankoop, private lease of verkoop van een auto. Automakelaar aan Huis kan u uiteraard ook volledig ontzorgen met uw autowens. 

Indien u meer informatie wenst of graag informatie ziet over een ander onderwerp dan horen wij graag van u. Aan de linkerzijde staan de nieuwsberichten gesorteerd per categorie.

 

 

Partnerschap met Amstelring Ledenservice

01 November 2018

Automakelaar aan Huis is partner geworden van Amstelring Ledenservice.

Wij zetten ons in, ook aan huis om de klant te ontzorgen met de verkoop of aankoop van zijn of haar auto.

Door onze hulp zorgen wij dat u een goede auto koopt en niet teveel betaalt. En bij onze verkoopservice krijgt u meer voor uw auto dan wanneer u de auto in laat kopen of inruilt, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Sinds 1 november 2018 heeft de Automakelaar aan huis een samenwerking met Amstelring Ledenservice. Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Word lid voor € 22,- per jaar, en ontvang 10% korting op het bemiddelingstarief van de Automakelaar aan huis!


Tesla verkopen

11 October 2018

Na 4 - 5 jaar gereden te hebben met fiscaal voordeel, geen brandstofkosten en overzichtelijken onderhoudskosten aan mijn tesla wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor mijn 2ehands Tesla. Logisch, je hebt natuurlijk niet al dat voordeel gehad om vervolgens een lage prijs te accepteren.

Toch is dat vaak wat er gebeurt, een tesla verkopen via een bedrijf zie je nog niet veel. Vaak worden de auto's ingeruild bij Tesla voor een nieuwe Tesla of ingekocht door handelaren.

Maar de handelsprijzen van Tesla vallen enorm tegen! Waar kan ik meer geld krijgen voor mijn Tesla?

 


Waarop letten kopen youngtimer

02 October 2018

Waarop letten bij het kopen van een youngtimer?


Leuk een prachtige auto kopen van 15 jaar of ouder! Je kan zelfs een auto rijden die nieuw niet te betalen is voor een super interessante prijs. Dat klinkt natuurlijk erg interessant, maar waarop moet je letten bij het kopen van een youngtimer.

Er zijn bij elk merk bepaalde motoren die minder goed zijn dan andere. Je moet dus weten welke motor je het beste kan kiezen zodat je niet al te veel onnodige risico's neemt. Het blijven natuurlijk auto's van 'iets oudere leeftijd' maar als je de keuze goed maakt hoeft het helemaal niet zo duur te zijn.

 


Skoda Octavia verkocht voor Jelle

28 April 2018

Na de aankoop van de Volvo V70 verzorgd te mogen hebben. Ook de verkoop van zijn huidige auto geregeld. De auto is altijd perfect verzorgd geweest en daardoor leuk voor de verkoop. Verzorgd u uw auto ook altijd goed? Krijg meer voor uw auto door verkoop via ons!

Ik wens de nieuwe eigenaar heel veel rijplezier!


Keurige Toyota Prius Wagon helpen aankopen met Roel

25 April 2018

Roel gefeliciteerd met deze keurige Toyota Prius Wagon. Na eerder Roel zijn auto verkocht te hebben, zijn Renault Grand Espace. Mocht ik Roel helpen met de zoektocht naar een goede en betrouwbare auto.

Heel veel rijplezier!


Naar het nieuwsarchief