Nieuws

Op deze pagina vindt u handige tips en weetjes voor de aankoop, private lease of verkoop van een auto. Automakelaar aan Huis kan u uiteraard ook volledig ontzorgen met uw autowens. 

Indien u meer informatie wenst of graag informatie ziet over een ander onderwerp dan horen wij graag van u. Aan de linkerzijde staan de nieuwsberichten gesorteerd per categorie.

 

 

Fiat Stilo verkocht

18 January 2019

Deze Fiat Stilo is verkocht! veel rijplezier!


Partnerschap met Amstelring Ledenservice

01 November 2018

Automakelaar aan Huis is partner geworden van Amstelring Ledenservice.

Wij zetten ons in, ook aan huis om de klant te ontzorgen met de verkoop of aankoop van zijn of haar auto.

Door onze hulp zorgen wij dat u een goede auto koopt en niet teveel betaalt. En bij onze verkoopservice krijgt u meer voor uw auto dan wanneer u de auto in laat kopen of inruilt, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Sinds 1 november 2018 heeft de Automakelaar aan huis een samenwerking met Amstelring Ledenservice. Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Word lid voor € 22,- per jaar, en ontvang 10% korting op het bemiddelingstarief van de Automakelaar aan huis!


Tesla verkopen

11 October 2018

Na 4 - 5 jaar gereden te hebben met fiscaal voordeel, geen brandstofkosten en overzichtelijken onderhoudskosten aan mijn tesla wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor mijn 2ehands Tesla. Logisch, je hebt natuurlijk niet al dat voordeel gehad om vervolgens een lage prijs te accepteren.

Toch is dat vaak wat er gebeurt, een tesla verkopen via een bedrijf zie je nog niet veel. Vaak worden de auto's ingeruild bij Tesla voor een nieuwe Tesla of ingekocht door handelaren.

Maar de handelsprijzen van Tesla vallen enorm tegen! Waar kan ik meer geld krijgen voor mijn Tesla?

 


Waarop letten kopen youngtimer

02 October 2018

Waarop letten bij het kopen van een youngtimer?


Leuk een prachtige auto kopen van 15 jaar of ouder! Je kan zelfs een auto rijden die nieuw niet te betalen is voor een super interessante prijs. Dat klinkt natuurlijk erg interessant, maar waarop moet je letten bij het kopen van een youngtimer.

Er zijn bij elk merk bepaalde motoren die minder goed zijn dan andere. Je moet dus weten welke motor je het beste kan kiezen zodat je niet al te veel onnodige risico's neemt. Het blijven natuurlijk auto's van 'iets oudere leeftijd' maar als je de keuze goed maakt hoeft het helemaal niet zo duur te zijn.

 


BMW 5 serie youngtimer kopen via automakelaar aan huis

19 June 2018

Een prachtige BMW 5 serie youngtimer gekocht bij RH automotive uit Mijdrecht. Eigenaar Roy is een echte auto liefhebber en dat zie je terug in zijn auto's. Samen met een klant dit pareltje gekocht en uiteraard na aankoopkeuring van mij werd er met zekerheid een koop gedaan!

Veel rijplezier met deze slimme en mooie youngtimer.


Naar het nieuwsarchief