Tesla verkopen

11 October 2018

 

Mijn Tesla verkopen

Na 4 - 5 jaar gereden te hebben met fiscaal voordeel, geen brandstofkosten en overzichtelijken onderhoudskosten aan mijn tesla wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor mijn 2ehands Tesla. Logisch, je hebt natuurlijk niet al dat voordeel gehad om vervolgens een lage prijs te accepteren.

Toch is dat vaak wat er gebeurt, een tesla verkopen via een bedrijf zie je nog niet veel. Vaak worden de auto's ingeruild bij Tesla voor een nieuwe Tesla of ingekocht door handelaren.

Maar de handelsprijzen van Tesla vallen enorm tegen! Waar kan ik meer geld krijgen voor mijn Tesla?

 

Verkoopservice van mijn Tesla

Wij verkopen uw Tesla en zorgen ervoor dat u daar enorm finanieel voordeel behaald. De inkoopprijzen liggen dusdanig laag dat het verkopen via Automakelaar aan Huis u veel voordeel bied. En u hoeft er helemaal niks voor te doen. Wij rekenen een vast bemiddelingstarief van 550 euro incl BTW voor de volledige verkoopservice. Wij maken professionele foto's van uw auto in onze fotostudio in Mijdrecht en controleren de auto technisch. Kilometers hoog of laag maakt niet uit, Tesla heeft een dusdanige kwaliteit dat wij daar geen onderscheid in maken. 

 

Garantie op een Tesla

Een Tesla heeft standaard 8 jaar garantie op de electromotoren en de accu's. Dus ook bij het kopen van een gebruikte elektrische Tesla geniet u van zekerheid. Het merk heeft zijn zaken goed voor elkaar. Onderhoud is niet nodig, althans niet aan de elektrische delen van de auto's. Banden en na lange tijd remmen zijn natuurlijk wel onderdelen om in de gaten te houden. Voorafgaand wij een auto verkopen controleren we de volledige auto zodat de koper geniet van zekerheid.

 

Tesla directe inkoop

Wenst u toch snel van uw Tesla af te zijn. Dan staan wij ook open om voor u te kijken wat wij via ons netwerk van autobedrijven en handelaren kunnen bieden als direct inkoopbedrag. Uiteraard is het verkopen via onze verkoopservice financieel gunstiger, maar dan moet u natuurlijk wel enige tijd hebben om te wachten. Gemiddeld duurt de verkoop van een auto bij ons 40 dagen!


Naar het overzicht