Auto verkopen tips & informatie

13 February 2020

Automakelaar aan Huis is partner geworden van Amstelring Ledenservice.

Wij zetten ons in, ook aan huis om de klant te ontzorgen met de verkoop of aankoop van zijn of haar auto.

Door onze hulp zorgen wij dat u een goede auto koopt en niet teveel betaalt. En bij onze verkoopservice krijgt u meer voor uw auto dan wanneer u de auto in laat kopen of inruilt, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Ook dit jaar heeft Automakelaar aan huis een samenwerking met Amstelring Ledenservice. Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Word lid voor € 22,- per jaar, en ontvang 10% korting op het bemiddelingstarief van de Automakelaar aan huis!


11 October 2018

Na 4 - 5 jaar gereden te hebben met fiscaal voordeel, geen brandstofkosten en overzichtelijken onderhoudskosten aan mijn tesla wil ik natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor mijn 2ehands Tesla. Logisch, je hebt natuurlijk niet al dat voordeel gehad om vervolgens een lage prijs te accepteren.

Toch is dat vaak wat er gebeurt, een tesla verkopen via een bedrijf zie je nog niet veel. Vaak worden de auto's ingeruild bij Tesla voor een nieuwe Tesla of ingekocht door handelaren.

Maar de handelsprijzen van Tesla vallen enorm tegen! Waar kan ik meer geld krijgen voor mijn Tesla?

 


22 July 2016

Wanneer u uw auto verkocht heeft moeten er nog een aantal zaken geregeld worden. Zoals de betaling, het overschrijven van de auto, het vrijwaren en de aflevering van de auto.