loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ruimte te huur

We hebben wat leuks! Een mooie plek om jouw bedrijf te laten groeien, heerlijk te werken en te genieten van elke dag! Wij verhuren de bovenste verdieping van ons pand! Deelverhuur, combinatie verhuur en andere mogelijkheden bespreekbaar! Jouw bedrijf bij ons? Op de derde verdieping met prachtig uitzicht, balkon, lift en meer! Eventueel samen met een andere ondernemer een ruimte huren kan ook!

Ben of ken je een leuke ondernemer? We hebben wat leuks! Een mooie plek om jouw bedrijf te laten groeien, heerlijk te werken en te genieten van elke dag! Wij verhuren de bovenste verdieping van ons pand! Deelverhuur, combinatie verhuur en andere mogelijkheden bespreekbaar! Jouw bedrijf bij ons? Op de derde verdieping met prachtig uitzicht, balkon, lift en meer! Eventueel samen met een andere ondernemer een ruimte huren kan ook! Reageer aan ons per email en we kunnen bespreken wat mogelijk is!

Beautysalon, kapperszaak, massagesalon, praktijk, kantoor, internetwinkel, vergaderzalen, adminstratiekantoor of andere toepassing. Veel is mogelijk!

De ronde grote ruimte met groot balkon noemen wij ruimte A.
De kleine ruimte aan dezelfde zijde als de ronde hoek is ruimte B.
Uiteraard is hier volledige verhuur of gezamelijke huur van meerder huurders mogelijk.

Aan de andere zijde van het pand hebben we ruimte C als groot kantoor, D als hoek kantoor met veel zon en ruimte E als gezamelijke ruimte met keuken.
Ruimtes C,D en E kunnen worden voorzien van aparte ingangen en gezamelijk toilet/keuken.

Huurprijzen in overleg.

We horen graag waar u interesse in heeft! 
tom@automakelaaraanhuis.nl
0630520638
https:automakelaaraanhuis.nl/verhuur

Content Image 3

Verhuur van ruimte A+B

Content Image 3

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website